UTBILDNING

Fördjupning tillståndsansvar

Kurslängd

1 dag

Pris

Enligt offert

Produktblad

Fördjupning Tillståndsansvar Heta Arbeten® 

Fördjupning Tillståndsansvar Heta Arbeten® är en påbyggnadsutbildning för dig som redan genomgått Brandskyddsföreningen behörighetsutbildningen Heta Arbeten® och som ofta agerar tillståndsansvarig eller behöver fördjupad kunskap om brandfarliga heta arbeten som utförs på en tillfällig arbetsplats.

Att fatta rätt beslut under riskbedömningen kan vara svårt. För att stärka din roll som tillståndsansvarig finns den fördjupade utbildningen – Fördjupning tillståndsansvar Heta Arbeten®. Utbildningen ger dig som tillståndsansvarig utökade kunskaper som stärker din kompetens och ger dig en större möjlighet att göra rätt riskbedömning och ger dig ökad trygghet i din roll. Här får du fördjupade kunskaper inom lagar, arbetsmiljö och försäkringar som reglerar hur du genomför brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Utbildningen ger också utökade kunskaper om säkerhetsreglerna Heta Arbeten® och insyn i flera skadefall och kunskap om vilka konsekvenser som kan uppstå.

Förkunskaper

Fördjupning Tillståndsansvar Heta Arbeten® är en påbyggnadsutbildning för den som redan genomgått Brandskyddsföreningens Behörighetsutbildning Heta Arbeten®. Som förkunskap krävs ett giltigt certifikat Heta Arbeten®.

Certifiering

Utbildningen avslutas med ett certifieringstest som tillhandahålls av Brandskyddsföreningen. Efter genomgången utbildning och godkänt resultat på certifieringstest erhåller deltagaren ett fysiskt (eller digitalt) bevis på genomgången utbildning – ett certifikat.

Fördjupning för den som redan genomgått Brandskyddsföreningens Behörighetsutbildning Heta Arbeten®

Innehåll

  • Kort repetition om Heta Arbeten®
  • Praktiska moment kring bland annat tillståndsgivning och riskbedömning
  • Fördjupad kunskap om lagar, arbetsmiljö och försäkring
  • Delegering
  • Modeller för riskbedömning
  • Certifiering

Kurs på plats hos er

Vi kommer till er på den dag, plats och tid som bäst passar verksamheten

Planerade kurstillfällen

För enskilda deltagare:
Inga planerade kurstillfällen för närvarande.

Intresseanmälan till kurs på egen plats